marți, 21 iunie 2011

Fursecuri moi cu stafide




Ingrediente:

2 cani de faina,
1/2 lingurita scortisoara macinata,
1/2 lingurita nucsoara macinata,
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
1/4 lingurita sare,
100 g unt,
150 g zahar brun,
1 ou,
1 cana stafide,
100 ml lapte.

Mod de preparare:

Cernem faina, scortisoara, nucsoara, bicarbonatul si sarea intr-un castron.
Intr-un castron mare batem cu mixerul la viteza mare untul cu zaharul pana se face ca o crema.
Incorporam oul (atentie sa-l scoateti din timp de la frigider si sa fie marisor).
Adaugam stafidele si laptele, apoi amestecul de faina.
In tavi unse cu unt punem gramajoare de aluat cu o lingurita la distanta de 2 cm.
Se coc 10-12 min (cuptorul incalzit in prealabil).
Se servesc reci.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...