Ingrediente:
- 350 g faina,
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
- un praf de sare,
- 100 g nuca de cocos,
- 200 g unt (margarina),
- 150 g zahar,
- o lingurita esenta vanilie,
- 1 ou (mare),
- 1 lingura nuca de cocos,
- 3 linguri dulceata de capsuni.
Mod de preparare:
Incingem cuptorul la 180 grade.
Pregatim 2 tavi de prajituri, pe care le ungem cu putin unt sau le tapetam cu hartie pergament.
Intr-un castronel amestecam dulceata de capsuni cu nuca de cocos.
Cernem faina, bicarbonatul si sarea intr-un castron si amestecam cu nuca de cocos.
In alt castron amestecam untul cu zaharul si esenta de vanilie, si batem pana se face spuma.
Se adauga oul si amestecam bine.
Cu mixerul la viteza mica, se adauga treptat amestecul de faina cu nuca de cocos.
Se fac bile de marimea unei nuci si se pun in tavi la distanta de 2 cm una de alta.
Facem cate o mica adancitura cu degetul in fiecare pe care o umplem cu amestecul de dulceata si nuca de cocos.
Se coc pentru 15 minute la foc potrivit.
Se servesc dupa ce se racesc.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu