joi, 9 decembrie 2010

Pui cu prune uscate



Ingrediente pentru Pui cu prune uscate


500 g pui (copane, aripi, piept de pui),
200 g prune uscate,
30 ml ulei,
200 ml apa,
2 linguri bulion,
1 lingurita rozmarin uscat,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Prunele se pun in apa rece pentru 30 minute, dupa care se cresteaza intr-o parte si se scoate samburele.
Puiul (eu am folosit copane), se spala, se zvanta si se condimenteaza cu sare si piper.
Carnea se prajeste bine in ulei incins.
Cand puiul este gata, adaugam si prunele si se prajesc si ele pentru 5 minute.
Adaugam 200 ml apa si lasam sa fiarba acoperit (maxim 15 minute).
Adaugam bulionul si rozmarinul.
Mai lasam 5 minute, condimentam cu sare si piper.

Servim fierbinte!

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...