Ingrediente:
- 1 foaie aluat foietaj de 800 g,
- 1 cana zahar pudra,
- 1 lingurita cardamon.
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu cardamonul.
Se presara o lingura din amestecul de zahar pe suprafata de lucru.
Se intinde aluatul.
Se presara pe el o lingura din amestecul de zahar.
Aluatul se taie in doua.
O foaie de aluat se impatureste aducand doua laturi lungi opuse sa se intalneasca in centru.
Se pudreaza cu o lingura amestec de zahar.
Se taie aluatul la 1 cm.
Palmierii se pun in tavi unse cu margarina.
Se pudreaza cu restul amestecului de zahar.
Se dau la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 10-15 minute.
Bon Appetit!
Craciun fericit alaturi de cei dragi.Multa sanatate, noroc , fericire si iubire in Noul An.
RăspundețiȘtergere