luni, 13 decembrie 2010

Ficatei de pui in stil mediteraneean




Ingrediente:

  • 500 g ficatei de pui,
  • 1 ceapa,
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu,
  • 100 ml vin alb,
  • 1/2 lingurita busuioc,
  • 1/2 lingurita oregano,
  • ulei de masline,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:

Calim intr-o tigaie ceapa tocata fideluta, adaugam si ficateii si lasam pe foc ~10 minute la foc potrivit.
Amestecam usor din cand in cand.
Intre timp tocam marunt ardeiul gras si-l calim in putin ulei pana se inmoaie.
Adaugam peste ficatei, ardeiul gras, usturoiul si vinul.
Condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.

Ficateii se servesc fierbinti pe pat de orez sau piure de cartofi.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...