Ingrediente:
- 2 cani de faina,
- 1/2 lingurita praf de copt,
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,
- 1/2 lingurita scortisoara,
- un praf de sare,
- 250 g margarina,
- 1/2 cana cu zahar,
- 1/2 cana piure de dovleac,
- coaja de la o portocala,
- 1/2 cana stafide,
- 1/2 cana nuca macinata.
Mod de preparare:
Cernem faina, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea intr-un castron.
Adaugam margarina taiata cubulete mici si framantam pana avem un aluat sfaramicios.
Adaugam zaharul, dovleacul si coaja de portocala, apoi stafidele si nuca.
Amestecam bine toate ingredientele.
Intr-o tava unsa cu margarina punem gramajoare de aluat la distanta de minim 5 cm (ele vor creste).
Nu uitati sa incingeti cuptorul inainte.
Se coc 10-15 minute la 190 grade.
Bon Appetit!
PS: Puteti sa faceti cantitate dubla, sunt delicioase si dispar asa repede!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu