Ingrediente pentru Prajitura cu branza de vaci
Aluat:
- 200 g zahar,
- 1 ou,
- 100 ml lapte,
- 100 ml ulei,
- un praf de sare,
- 300 g faina,
- 10 g praf de copt.
Crema:
- 500 g branza de vaci,
- 2 oua,
- 100 g zahar,
- coaja de la o lamaie,
- 50 g stafide.
Mod de preparare:
Se prapara aluatul, amestecand pe rand ingredientele.
Aluatul trebuie sa fie moale, sa curga din lingura.
Amestecam branza cu oualele, zaharul, coaja de lamaie si stafidele.
Intr-o tava unsa cu unt (margarina), se pune jumatate din cantitatea de aluat, se repartizeaza uniform crema de branza, apoi restul de aluat.
Se da la cuptor pentru 40-50 minute, pana se bronzeaza frumos deasupra.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu