marți, 2 noiembrie 2010

Prajitura cu branza de vaci


Ingrediente pentru Prajitura cu branza de vaci


Aluat:
  • 200 g zahar,
  • 1 ou,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml ulei,
  • un praf de sare,
  • 300 g faina,
  • 10 g praf de copt.

Crema:
  • 500 g branza de vaci,
  • 2 oua,
  • 100 g zahar,
  • coaja de la o lamaie,
  • 50 g stafide.


Mod de preparare:

Se prapara aluatul, amestecand pe rand ingredientele.
Aluatul trebuie sa fie moale, sa curga din lingura.

Amestecam branza cu oualele, zaharul, coaja de lamaie si stafidele.

Intr-o tava unsa cu unt (margarina), se pune jumatate din cantitatea de aluat, se repartizeaza uniform crema de branza, apoi restul de aluat.

Se da la cuptor pentru 40-50 minute, pana se bronzeaza frumos deasupra.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...