miercuri, 10 noiembrie 2010

Ficat de vitel in sos de busuioc



Ingrediente pentru Ficat de vitel in sos de busuioc


  • 600 g ficat de vitel,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 buc capatana de usturoi,
  • 2 lingurite de busuioc uscat,
  • 500 ml suc de rosii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Ficatul se taie in fasii lungi, se spala si se usuca.
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu busuiocul.
Incingem uleiul intr-o tigaie, calim pentru 30 de secunde usturoiul amestecat cu busuioc, dupa care adaugam ficatul in tigaie si calim pentru 5 minute amestecand usor.
Adaugam sucul de rosii si lasam pe foc alte 5 minute.
Condimentam cu sare si piper.
Servim fierbinte cu garnitura de piure de cartofi.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...