marți, 11 ianuarie 2011

Tocanita din maruntaie de pui



Ingrediente pentru Tocanita din maruntaie de pui

500 g maruntaie de pui (inimi si pipote),
3 buc ceapa,
2 buc cartofi,
1 foaie de dafin,
200 ml suc de rosii,
50 ml ulei,
50 ml vin rosu,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Maruntaiele de pui se curata, se spala si se pun la calit in ulei.
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt,  se adauga peste carne.
Cartofii se curata, se spala si se taie bucatele mici, se adauga si ei in cratita dupa ce s-a calit bine ceapa.
Acoperim toate ingredientele cu apa si lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie ceapa si cartofii.
Adaugam foaia de dafin, sucul de rosii si vinul si mai lasam 10 minute.
Condimentam cu sare si piper.

Servim fierbinte cu mamaliguta si ceva muraturi (gogosari, gogonele sau pepene).

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...