joi, 14 octombrie 2010

Risotto cu ciuperci


Ingrediente:

  • 200 g orez,
  • 300 g ciuperci proaspete (champignon),
  • 1 ceapa,
  • 3 cani apa,
  • o legatura patrunjel taiat marunt,
  • sare,
  • piper.


Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute.
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 2 linguri ulei.
Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam ciupercile si lasam pana se calesc si ele.
Dupa aprox. 5 minute, adaugam orezul si amestecam.
Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba pana cand orezul e complet fiert si nu mai absoarbe lichid.
Condimentam cu sare si piper.
Se stinge focul, se adauga patrunjelul maruntit si se acopera.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...