Ingrediente pentru Cotlet de porc cu sos de hrean
- 4 cotlete de porc (~150 g/buc)
- 50 g faina,
- sare,
Sos:
- 50 g faina,
- 50 g unt,
- 200 ml lapte,
- 50 g hrean,
- 50 g smantana,
- o lingurita zeama de lamaie,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Cotletele de porc se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc .
Se scot, se pun intr-un vas pe care-l vom acoperi, sa stea calde.
Pregatim un sos alb din untul pus la topit, se amesteca cu faina si se stinge cu laptele.
Adaugam smantana amestecata cu o lingurita de faina, se acreste cu zeama de lamaie.
Condimentam cu sare si piper.
Daca sosul vi se pare gros, se mai poate dilua cu 100 ml supa (apa).
Adaugam cotletele in sos si lasam pe foc mic ~ 5 minute.
Intre timp dam hreanul pe razatoarea mica si il adaugam in sos dupa ce stingem focul.
Servim fierbinte cu garnitura de cartofi.
Bon Appetit!
Heya i am for the firѕt time here.
RăspundețiȘtergereI came across this boaгԁ and I find It really useful
& it helped me out a lot. I hope to giѵe ѕomething baсκ and help оtherѕ like you
aided me.
Мy webpаge ... Desktop-fotografie studio schmuck