miercuri, 14 noiembrie 2012

Ostropel de gogoșari

Pentru prima zi de post m-am gandit la un ostropel, carnea fiind înlocuită cu succes de gogoșari cărnoși :) 

Ingrediente pentru Ostropel de gogoșari:

1 kg gogoșari,
1 ceapă mare,
2-3 linguri ulei,
1 căpățână usturoi,
400 ml suc de roșii,
2-3 linguri pastă de tomate,
sare,
piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare:

Gogoșari am folosit verzi (sunt un pic mai acrișori decât cei roșii).
Se înlătură cotorul și semințele, se spală și se taie fâșii.
Ceapa se toacă mărunt și se călește în ulei până devine aurie, adică pentru vreo 3-4 minute.
Adăugăm gogoșarii și amestecăm bine.
După 2-3 minute adăugăm 200 ml apă, acoperim cu un capac și lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute.
Apoi adăugăm sucul de roșii și bulionul și amestecăm.
Mai lăsăm să fiarbă pentru alte 10 minute.
Adăugăm usturoiul pisat.
Condimentăm cu sare și piper.
Servim fierbinte cu mămăliguță.
Poftă bună!

3 comentarii:

  1. Imi place mancarica asta pentru post, cred ca e grozav de buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. I am sure thіs article has touched all thе internet users, its really
    really goοd paragraph on building up new website.


    Alѕo visit my website: tragbare fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...