Ingrediente pentru Salată de conopidă
1 conopidă mică,
1 ceapă mică,
3 căței de usturoi,
30 ml ulei,
zeamă de lămâie,
sare,
piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare:
Conopida se desface buchețele și se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare.
Când este fiartă conopida se pune la scurs și se lasă să se răcească în strecurătoare.
Se toacă foarte fin cu un cuțit sau cu un robot de bucătărie.
Se adaugă o ceapă tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare și piper proaspăt măcinat.
Adăugăm ulei în ploaie și amestecăm bine.
Se servește cu pâine prăjită.
Opțional se poate adăuga maioneză făcută dintr-un cartof fiert bine și amestecat cu 1 linguriță mustar, 30 ml apă minerală și 30 ml ulei.
O bunatate de reteta de post!
RăspundețiȘtergereMai mult sanatoasa :) Pupici
RăspundețiȘtergereOh my goοdness! Amazing article dude! Thаnk you, Howeveг I am
RăspundețiȘtergeregοing thгough issues with your RSS. I don't know the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else getting the same RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!
my web site :: schmuck fotografie studio