miercuri, 16 februarie 2011

Prajiturele Figaro




Ingrediente:

  • 200 g unt,
  • 4 galbenusuri,
  • 100 g zahar,
  • 200 g faina,
  • coaja de la o lamaie,
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu,


  • 5-6 linguri gem de caise,
  • 4 albusuri,
  • 200 g zahar,
  • 150 g nuci.


Mod de preparare:

Pregatim un aluat din unt, 100 g zahar, galbenusuri, coaja de lamaie, bicarbonat si faina.
Intindem aluatul si il asezam intr-o tava unsa cu unt.
Peste aluat intindem gemul de caise, apoi crema facuta din albusurile batute spuma cu zaharul si nucile macinate

Se da la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 30-40 minute.

Bon Appetit!

Un comentariu:

  1. whoah this blоg is magnificent i really likе ѕtudying your ρosts.

    Кeеρ up the greаt work! You already know, a lot οf people are hunting aгound for this info, you сan help them greatly.



    Here is my homepage: schmuck fotografie studio Zubehör

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...