Ingrediente:
- 200 g zahar,
- 100 g malai
- 100 g faina,
- 100 g unt,
- 100 g ciocolata neagra,
- 100 g nuci,
- 6 oua,
- 50 ml lapte,
- 10 g praf de copt,
- 1 praf de sare,
- 10 g zahar vanilat.
Glazura:
- 200 g dulceata,
- 100 g ciocolata.
Mod de preparare:
5 galbenusuri si un ou intreg se bat bine cu zaharul.
Cand compozitia s-a albit, adaugam ciocolata topita in lapte, faina amestecata cu praful de copt, malaiul si 80 g unt.
Untul se freaca cu zaharul vanilat inainte de a fi adaugat in compozitie.
Adaugam si nucile tocate marunt, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare, amestecand usor de sus in jos.
Ungem o tava cu restul de unt (~20 g), se toarna compozitia si se da la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 40-50 minute.
Cand este gata se glaseaza cu dulceata de capsuni (pasata bine) , apoi cu ciocolata topita in 2 linguri de apa.
Bon Appetit!
Appгeciаting the deԁіcаtion you put into your site and ԁetaileԁ infoгmаtion you proviԁe.
RăspundețiȘtergereӀt's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same unωanted rehashed matеrial.
Wondеrful read! Ι've bookmarked your site and I'm includіng уour RSS feeds tο my
Gоogle аccount.
my ωеb-site schmuck fotografie studio Techniken