marți, 1 februarie 2011

Pui mexican



Ingrediente pentru Pui mexican

8 copanele de pui,
1 buc ceapa,
3 buc catei de usturoi,
600 g amestec mexican (congelat),
300 g orez,
100 ml vin alb,
2 lingurite boia iute,
2 lingurite bulion,
ulei,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Spalam bine copanelele, le stergem bine de apa, le condimentam cu sare si piper si le prajim in ulei.
Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti, se scot si se pastreaza la cald.
Orezul se caleste in o lingura cu ulei, si adaugam ~ 600 ml apa.
Lasam sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand.
Intr-o alta tigaie, calim ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute.
Adaugam amestecul mexican (morcov, mazare, pastai, porumb) si lasam la foc mic pentru 15 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugam boiaua, bulionul si condimentam cu sare si piper.
Cand orezul este gata, adica a supt toata apa, se adauga peste amestecul de legume si se amesteca.
Rasturnam conpozitia intr-o cratita care poate fi data la cuptor, aranjam deasupra copanelele, le impingem un pic cat sa intre pe jumatate in amestecul de legume cu orez.
Stropim totul cu vin si dam la cuptor pentru 20 minute.

Un comentariu:

  1. Thе other day, while I was at ωorκ,
    mу sistег stole my іPad and tеsted to
    sее if it сan survive a 30 fоot droρ, just so shе can be
    a youtube ѕenѕаtіon. Mу iРad іs
    nоw destrοyеԁ and she hаs 83 vieωs.
    Ӏ κnοw thіs iѕ totallу
    off topіc but I had to share it wіth ѕomeone!


    My page: skin lightener serum

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...