miercuri, 23 ianuarie 2013

Macrou prăjit în unt


Ingrediente pentru Macrou prăjit în unt

2 buc macrou mare ( aprox. 500 g),
1/2 linguriță sare,
1/2 linguriță praf de usturoi,
1/2 linguriță piper alb,
1/2 linguriță piper negru,
1 linguriță boia de ardei,
1 lingură măghiran uscat,
1 lingură mărar proaspăt,
50 g unt. 

Mod de preparare:

Începem cu pregătirea peștelui.
Înlăturăm capul și coada.
Se taie pe burtă și eliminăm intestinele.
Se spală bine, apoi se taie în două pe lungime, se scoate șira și toate oasele.
Se spală din nou și se usucă cu un prosop de bucătărie.
Într-un castron amestecăm sarea, piperul, boiaua, praful de usturoi, mărarul tocat mărunt și măghiranul.
Se amestecă bine.
Se presară fileurile de macrou pe ambele fețe cu amestecul de condimente.
Încingem un wok și punem untul să se topească.
Când s-a topit complet untul, punem fileurile de macrou în wok și prăjim câte 1 minut pe fiecare parte.
Dacă se dorește un pic mai crocant, repetăm prăjirea pe ambele părți ( în funcție de puterea focului).
Servim imediat cu garnitura preferată. 
Poftă bună!

Un comentariu:

  1. Hi there to all, since Ι am aсtually еаgеr
    of rеading this website's post to be updated daily. It includes good information.

    Also visit my webpage: schmuck fotografie studio Tipps

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...