luni, 15 iulie 2013

Pui cu sos curry


Ingrediente pentru Pui cu sos curry


500 g piept de pui
2 linguri unt
2 căței de usturoi
1 linguriță ghimbir ras 
2 lingurițe curry
250 ml supă pui
250 ml lapte
sare
piper negru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spală bine, se zvântă cu un prosop de hârtie și se taie cubuețe cu dimensiuni aproximativ la fel.
Se încinge untul într-o tigaie și se prăjesc un pic bucățile de pui.
Adăugăm usturoiul pisat mărunt și amestecăm bine.
Adăugăm supa de pui, ghimbirul ras fin sau pudră și praful curry.
Amestecăm bine și lăsăm la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Adăugăm laptele și mai lăsăm să clocotească 2-3 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Se servește alături de orez fiert.
Poftă bună!

PS: Pentru că eu am ales varianta mai ușoară, am omis un ingredient și anume ceapa.  Voi puțeți alege o ceapă mare, o tăiați fideluță și o căliți în unt, apoi adăugați bucățile de pui.
Iar laptele se poate înlocui cu smântână sau lapte de cocos. 

5 comentarii:

  1. Tare bine arta puiul si cred ca e si tare bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aparatul nu pot sa ti-l aduc dar cu o cafea vin la puiul asta delicios!

    RăspundețiȘtergere
  3. De mult vreau sa fac si eu.. si mereu uit :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...