joi, 6 decembrie 2012

Salată cu pește afumat și pleurotus

Ingrediente pentru Salată cu pește afumat și pleurotus:


1 salată,
200 g pește afumat,
300 g ciuperci pleurotus,
1-2 fire de ceapă verde,
2-3 linguri semințe rodie,
1/2 lămâie,
1-2 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare:

Spălăm foarte bine salata (de preferat frunză cu frunză) și se taie fâșii.
Peștele afumat se taie bucățele, în cazul în care are oase mari, acestea se elimină înainte.
Ciupercile se pun pe grilul încins și se frig bine pe ambele părți, după care se feliază.
Pe un platou aranjăm salata, peștele afumat și ciupercile feliate.
Ceapa verde se spală, se toacă mărunt și se răsfiră pe platou.
Semințele de rodie se aranjează pe margine.
Stropim salata cu zeama de la o jumătate de lămâie și ulei de măsline.
Servim imediat.
Poftă bună!

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...