joi, 21 februarie 2013

Piept de pui la cuptor


Ingrediente pentru Piept de pui la cuptor


4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
2 căței de usturoi,
4 linguri unt,
150 g pesmet,
4 linguri parmezan ras,
1 linguriță măghiran uscat,
1 linguriță mărar proaspăt tocat,
sare,
piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare:

Încingem cuptorul la 200 grade C.
Ungem cu unt o formă termorezistentă.
Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.
Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.
Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.
Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.
Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.
Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.
Servim imediat cu garnitura preferată.
Poftă bună!

6 comentarii:

  1. Super, la fix ai venit cu mancarea asta!! Chiar visam aseara la asa ceva, pe bune!! Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! Si sa nu imi spui ca langa ai varza rosie:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te lingi pe degete nu alta?!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Simona, să-l fi văzut pe piciulică al meu cum păpa :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...