sâmbătă, 11 februarie 2017

Gaufre au chocolat

Ingrediente pentru Gaufre au chocolat - Vafe cu ciocolată, frișcă și dulceață de afine


2 căni lapte bătut
2 ouă
2 banane piure
1 1/2 cană făină
1/2 cană zahăr pudră
1/2 cană cacao
10 g praf de copt
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță sare
50 g unt topit



Mod de preparare:

Într-un castron amestecăm laptele bătut cu cele 2 ouă și bananele zdrobite.
În alt castron cernem făina cu cacao și adăugăm bicarbonatul de sodiu, praful de copt, zahărul și sarea. 
Amestecăm până la omogenizarea ingredientelor.
Combinăm ingredientele din cele două castroane.
Amestecăm bine și turnăm ușor untul topit.
Nu exagerăm cu amestecatul.
Se coc în aparatul de vafe conform instrucțiunilor. 
Eu le-am servit cu frișcă și dulceață de afine.
Puteți folosi înghețată, sosuri de vanilie sau ciocolată, chiar și fructe proaspete.



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...