marți, 7 februarie 2017

Frittata con ricotta

Ingrediente pentru Frittata con ricotta

4 ouă.
1 lingură ulei de măsline
2 linguri smântână
4 linguri ricotta
pătrunjel verde
1 lingură parmezan
sare
piper negru



Mod de preparare:

Încălzim cuptorul la 180 grade C.
Într-un castron batem ouăle cu smântâna și condimentăm cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
În alt castron amestecăm ricotta cu parmezanul și pătrunjelul verde tocat mărunt.
Într-o tigaie ce poate fi dată la cuptor încingem uleiul de măsline și adăugăm ouăle bătute.
Se lasă la foc potrivit până ouăle se leagă ușor.
Luăm tigaia de pe foc.
Împărțim amestecul de ricotta în patru părți adică 4 linguri.
Se pune câte o lingură din acest amestec în tigaie în cele patru puncte cardinale.
Dăm tigaia la cuptor pentru maxim 10 minute.
Am servit alături o salată de roșii cu rucola ;i ulei de măsline.
Dacă doriți mai puteți adăuga parmezan și la servire.



Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...