marți, 4 septembrie 2012

Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale

Ingrediente pentru Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale

100 g unt,
1 cană zahăr,
3 ouă mari,
1 + 1/2 cană făină,
10 g praf de copt,
1/2 linguriță sare fină,
100 ml lapte,
1 cană fulgi de ovăz,
200 g curmale,
1 cană nucă.

Mod de preparare:

Curmalele se toacă mărunt.
Nuca se macină.
Amestecăm untul (de la temperatura camerei) cu zahărul.
Adăugăm ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea, apoi se adaugă câte puțin în compoziția de ouă.
Adăugăm laptele și amestecăm bine până la omogenizare.
Adăugăm nuca, curmalele și fulgii de ovăz.
Amestecăm bine după fiecare ingredient adăugat.
Se pun grămăjoare cu lingurița din compoziție în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se pun la 5 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
Se coc 12-15 min la 180 grade C.
Se vor lasă să se răcească în tavă sau pe un platou puse una lângă alta, nu le suprapunem pentru a nu se lipi.
Poftă bună!

3 comentarii:

  1. Cred ca sunt delicioase, imi place mult ce ai pus acolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te asigur ca au fost delicioase :)
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excellent aгticle! We are linking to
    thіs partіcularly gгeat aгticle
    on our ωеbsite. Keeр uρ thе gгeat writіng.


    Also visit my wеbpage ... schmuck fotografie studio Techniken

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...