Ingrediente pentru cartofi fierți în smântână
1 kg cartofi roșii,
400 ml smântână lichidă,
2 linguri ulei de măsline,
5 căței de usturoi,
o crenguță rozmarin,
sare,
piper.
Mod de preparare:
Cartofii se curăță de coajă, se spală, se taie felii și se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță ce poate fi pusă și la cuptor, călim usturoiul tocat mărunt împreună cu rozmarinul curățat de pe crenguță pentru maxim 1 minut.
Adăugăm cartofii, smântâna și aprox 200 ml apă (apă mai adăugăm cât să acopere cartofii).
Se fierb la foc potrivit pentru 20 minute, apoi se dau încă 15 minute la cuptor.
O garnitură excelentă la orice friptură!
Poftă bună!
Way cool! Ѕοme very ѵaliԁ points!
RăspundețiȘtergereI apprесiate уou ωrіting this wгite-up plus
the rest оf the websitе is also very good.
Reviеw my wеb site - schmuck fotografie studio Geräte