joi, 1 martie 2012

Rulouri cu spanac și feta


Ingrediente pentru Rulouri cu spanac și feta

2 ouă,
1 lingură apă,
100 g cașcaval,
300 g feta,
500 g spanac,
5 căței de usturoi,
1 foaie aluat foietaj.

Mod de preparare:

Se decongelează aluatul foetaj.
Se decongelează spanacul și se pune la scurs.
Se încinge cuptorul la 200 grade C.
Într-un castronel se bat bine ouăle.
Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă.
Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină.
Se unge aluatul cu ou bătut.
Se presară cașcaval ras, se întinde spanacul pe toată suprafața aluatului apoi se pune brânza feta în felii căt mai subțiri să acopere cât mai multă suprafață.
Se rulează și se taie cu un cuțit fierbinte la 1-1,5 cm.
Rulourile se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se ung rulourile cu ou bătut și se dau la cuptor 15-20 minute sau până se rumenesc frumos.
 Poftă bună!

2 comentarii:

  1. mie-mi plac rulourile, sunt gustoase si te salveaza cand nu ai ceva de mancare, se fac repede si cam cu orice ai prin casa

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...