marți, 27 septembrie 2011

Rulou din cotlet de porc




Ingrediente pentru Rulou din cotlet de porc


8 felii cotlet de porc fără os,
8 buc cîrnat semiafumat,
sare,
piper,
50 ml ulei,
100 ml bere blondă.

Mod de preparare:

Fiecare felie de cotlet se bate bine și se condimentează cu sare și piper (mai puțin piper dacă avem cîrnații picanți).
Stropim feliile de cotlet cu puțin ulei, punem câte un cîrnat pe fiecare felie și rulăm.
Rulourile se pot prinde cu scobitori la capete sau cu sfoară. Eu întotdeauna am preferat sfoara, este un pic mai mult de muncă, dar merită.
Se pun rulourile într-o tavă, se stropesc cu ulei și se adaugă în tavă o căniță cu apă.
Se dau la cuptor pentru o oră.
La jumătatea timpului se întorc și se stropesc cu 100 ml bere blondă.
Servim cu piure de cartofi.
Pentru un plus de culoare și gust călim o lingură de bulion în 2 linguri de ulei și stropim piureul de cartofi.

Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...