Ingrediente pentru Rulou din cotlet de porc
8
felii cotlet de porc fără os,
8
buc cîrnat semiafumat,
sare,
piper,
50 ml ulei,
100
ml bere blondă.
Mod
de preparare:
Fiecare
felie de cotlet se bate bine și se condimentează cu sare și piper
(mai puțin piper dacă avem cîrnații picanți).
Stropim
feliile de cotlet cu puțin ulei, punem câte un cîrnat pe fiecare
felie și rulăm.
Rulourile
se pot prinde cu scobitori la capete sau cu sfoară. Eu întotdeauna
am preferat sfoara, este un pic mai mult de muncă, dar merită.
Se
pun rulourile într-o tavă, se stropesc cu ulei și se adaugă în
tavă o căniță cu apă.
Se
dau la cuptor pentru o oră.
La
jumătatea timpului se întorc și se stropesc cu 100 ml bere blondă.
Servim
cu piure de cartofi.
Pentru
un plus de culoare și gust călim o lingură de bulion în 2 linguri
de ulei și stropim piureul de cartofi.
Poftă
bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu