vineri, 30 septembrie 2011

Cotlet de porc Pilsener


Ingrediente pentru Cotlet de porc Pilsener

4 buc cotlet de porc cu os,
3 buc ceapă,
30 ml ulei,
1 linguriță boia de ardei,
1 linguriță chimen,
500 ml bere blondă,
3 linguri pesmet,
sare,
piper,
pătrunjel verde.

Mod de preparare:

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește in uleiul încins.
Când ceapa a devenit aurie, adăudăm cotletele condimentate cu sare și piper.
Se prăjesc bine timp de 5 minute.
Adăugăm boiaua și chimenul.
Se toarnă berea și se lasă să se înăbușe 30-40 minute.
Adăugăm pesmetul și mai lăsăm 5 minute.
Servim cu piure de cartofi, ornăm cu pătrunjel și ne stingem setea cu bere.
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...