vineri, 26 august 2011

Ficat de vițel în sos de iaurt cu usturoi



Ingrediente pentru Ficat de vițel în sos de iaurt cu usturoi


500 g ficat de vițel (mânzat),
2 buc ceapă,
1 căpățână usturoi,
150 g iaurt natur,
o linguriță boia,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Călim ceapa tăiată fideluța în ulei încins până devine aurie.
Adăugăm ficatul tăiat fâșii lungi și-l lăsăm până se rumenește.
Adăugăm boiaua (iute sau dulce, după preferință) și amestecăm bine.
Stingem cu 100 ml apă.
Amestecăm usturoiul pisat cu iaurtul și-l adaugam peste ficat.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Condimentam cu sare și piper.

Servim fierbinte cu cartofi prajiti.
Poftă bună!

PS: Dacă doriți sosul mai gros adaugați și o lingură de amidon sau făină.

Un comentariu:

  1. Hi theгe! This is my first cοmment here so
    Ι juѕt wanted tο givе a
    quick shοut οut аnd tell you I gеnuinelу enjoy reading
    уouг articles. Cаn you rеcommend аny other blogs/webѕіtеs/forums that
    cover the sаme subjeсtѕ? Thanks for your time!



    Lοοk at my web site ... kleinen fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...