miercuri, 18 octombrie 2017

Piept de mânzat în sos de roșii

Ingrediente pentru Piept de mânzat în sos de roșii


2 bucăți piept de mânzat
1 lingură unt
1 lingură ulei de floarea-soarelui
2 linguri făină integrală
200 ml supă de vită
500 ml suc de roșii
2 linguri pastă de ardei
2 lingurițe cimbru uscat
2 lingurițe oțet balsamic
200 ml vin roșu
Sare
Piper

Mod de preparare:

Este de preferat marinarea cărnii cu o seară înainte să preparare.
Se condimentează cu cimbru și oțet balsamic.
Se pune carnea într-o pungă (caserolă), se adaugă vinul și se dă la rece peste noapte.
A doua zi înainte de a găti se scoate din frigider cu o oră înainte pentru a ajunge la temperatura camerei.
Într-o tigaie se topește untul și se adaugă uleiul.
Se presară făină pe carne și se prăjește pe ambele părți.
Se adaugă supa, sucul de roșii, pasta de ardei și se lasă la foc mic până scade sosul (aprox. 1 ora).
Se poate da chiar și la cuptor.
Servim fierbinte cu garnitura preferată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...