Ingrediente pentru Salată de broccoli cu ciuperci
500 g broccoli
500 g ciuperci champignon
100 g năut fiert
1 lingură ulei de măsline
1 linguriță ghimbir pudră
5 căței usturoi
1 lingură semințe susan
sare
piper
Mod de preparare:
Broccoli se desface în buchețele, se spală bine în apă rece.
Se pune apă rece la fiert cu un praf de sare.
Când apa începe să clocotească, se adaugă broccoli și se fierbe max. 3 minute, apoi se scoate în apă rece, după care se lasă la scurs într-o sită.
Ciupercile se spală și se taie în 3-4 felii în funcție de mărimea lor.
Punem o tigaie pe foc și adăugăm ciupercile stropite cu o lingură ulei de măsline.
Se amestecă din când în când și se lasă până se rumenesc ușor.
Peste ciuperci adăugăm praful de ghimbir, usturoiul zdrobit, sare și piper.
Adăugăm năutul scurs și broccoli.
Lăsăm 1-2 minute până se întrepătrund aromele și oprim focul.
Presărăm semințele de susan.
Ce salata sanatopasa!!!
RăspundețiȘtergere