Ingrediente pentru Pulpe de pui cu legume
8 pulpe de pui dezosate
450 g legume (broccoli, conopidă, morcovi)
1 linguriță ierburi de provence
100 ml vin alb sec
2 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă de tomate
sare
piper
Mod de preparare:
Spălăm pulpele de pui și le condimentăm cu sare și piper (de preferat proaspăt măcinat).
Într-o tavă aranjăm pulpele și legumele (proaspete sau congelate)
Condimentăm cu ierburile de provence.
Strompim cu ulei și vin alb.
Amestecăm pasta de tomate cu 100 ml apă și stropim totul din tavă.
Se dă la cuptor pentru circa 1 oră.
Servim imediat.
Poftă bună!
Arata grozav!!
RăspundețiȘtergereDa, au fost si tare bune :)
ȘtergerePuiul e preferatul meu :) Bun, bun.
RăspundețiȘtergereCe bine! Puiul e preferatul tuturor ;)
ȘtergereO mancarica delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereda si se prepara foarte usor :)
Ștergere