joi, 5 iulie 2012

Ciorbă de păstăi cu cartofi



Ingrediente pentru Ciorbă de păstăi cu cartofi


400 g fasole păstăi,
400 g cartofi,
o ceapă,
un morcov,
3 linguri ulei,
2-3 roșii,
o legătură leuștean,
1 litru borș,
sare.

Mod de preparare:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici.
Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele.
Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine.
Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt.
Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință).
Călim ceapa și morcovul.
Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă.
Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute.
Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute.
Adăugăm borșul fiert separat.
Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.
Pe căldurile acestea se poate servi rece.
Poftă bună!

Un comentariu:

  1. Having read thiѕ Ӏ thought it wаs
    vеry enlіghtening. I appгeciаtе you ѕpending some timе
    anԁ effort tο ρut thіs infoгmation togethег.

    I οnсe аgain find myself ѕρenԁing а ѕignificant amount of time
    both rеading and leaving comments. But so whаt, it ωas ѕtill woгthwhile!


    Feеl freе to νisit my web blog .
    .. schmuck fotografie studio los angeles

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...