miercuri, 4 mai 2011

Stufat de miel




Ingrediente pentru Stufat de miel

  • 1 kg carne de miel,
  • 2-3 linguri faina,
  • 50 ml ulei,
  • 5 legaturi de usturoi verde (~20 fire),
  • 7 legaturi de ceapa verde (~30 fire),
  • 2 linguri pasta de rosii (bulion),
  • sare,
  • piper

Mod de preparare:

Carnea de miel se taie in bucati potrivite, se spala bine, se tavaleste prin putina faina si se prajeste in uleiul incins.
Adaugam apa (sau supa de legume) cat sa acopere carnea si lasam la foc mic.
Adunam spuma ori de cate ori este cazul.
Curatam si spalam ceapa si usturoiul verde si le taiem in bucati de ~ 3 cm.
Le adaugam peste carne si amestecam bine, mai adaugam pasta de rosii si completam cu putina apa daca este cazul.
Acoperim cratita cu capac si lasam la foc mic ~ 20 minute.
Condimentam cu sare si piper.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...