Ingrediente:
- 400g faina;
- 200g margarina;
- 250g zahar pudra;
- 6 oua;
- 1/2 lingurita de bicarbonat;
- 1/2 lamaie;
- 6 linguri marmelada.
Mod de preparare:
Amestecam faina cu margarina, adaugam 100 g zahar, bicarbonatul si cele 6 galbenusuri.
Se impacheteaza in folie alimentara si se lasa la rece 30 minute.
Se intinde o foaie, se aseaza intr-o tava unsa cu margarina.
Se da la cuptor pentru 40 minute.
Cand este gata, intindem deasupra un strat de marmelada, apoi cele 6 albusuri batute spuma cu 150 g zahar si zeama de la 1/2 lamaie.
Se da din nou la cuptor pana se intareste albusul (~ 15 minute).
Se taie calda cu un cutit inmuiat in apa rece.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu