vineri, 10 septembrie 2010

Ostropel de pui


Ingrediente pentru Ostropel de pui


  • 1 kg carne de pui (copane, piept, aripi),
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei kapia,
  • 1 gogosar,
  • 4 rosii,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 capatana usturoi,
  • sare,
  • piper.



Mod de preparare:


Carnea se taie in bucati potrivite, se spala, se zvanta, se sareaza.
Se prajeste in ulei pe ambele parti ~ 10 minute.
Adaugam o ceapa tocata marunt,amestecand usor si lasam sa se caleasca ~ 10 minute.
Adaugam ardeiul kapia si gogosarul taiate fideluta si mai lasam ~ 5 minute.
Stingem cu 1-2 cani de supa de pui (sau apa).
Lasam la foc mic, pana pregatim rosiile si usturoiul.
Usturoiul se curata si se piseaza.
Rosiile de dam pe razatoarea mica, indepartand pielita.
Adaugam sosul de rosii, usturoiul si mai lasam pe foc 10 minute.
Condimentam cu sare si piper.
La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Se poate servi cu mamaliga daca va place.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...