vineri, 5 decembrie 2014

Păstrăv la cuptor în folie


Ingrediente pentru Păstrăv la cuptor în folie

2 bucăți păstrăv
1 lămâie
2 crenguțe proaspete de mărar
sare
piper negru 
ulei
pentru servire:  mărar și ceapă verde

Mod de preparare:

Încălzim cuptorul la 220 grade C.
Pregătim 2 folii. Eu am preferat de data aceasta hârtie pergament în locul foliei de aluminiu.
Stropim cu ulei folia, așezăm un păstrăv pe folie, îl condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Punem în interiorul păstrăvului, câte o crenguță de mărar și 2 felii de lămâie.
Stropim peștele bine cu ulei.


Ne asigurăm că peștele este în mijlocul foliei și împachetăm strângând bine marginile.


Repetăm operația și cu cel de-al doilea păstrăv.
Punem pachetele pe o tavă și dăm la cuptor pentru 20-25 minute.
Pachetul se desface cu grijă, pentru că aburul din interior este foarte fierbinte.
Se servește cu ceapă verde și mărar proaspăt tocat.
Feliile de lămâie sunt obligatorii.


Poftă bună!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...