Ingrediente pentru Supă cremă de dovleac cu ghimbir
1 kg dovleac
1 morcov
1 ceapă
50 g ghimbir
1 litru apă
1/4 linguriță nucșoară
100 ml lapte de cocos
semințe de dovleac prăjite
sare
piper
ceapă verde
Mod de preparare:
Într-o oală adăugăm dovleacul, morcovul și ceapa curățate și tăiate în bucăți potrivite.
Adăugăm 1 litru de apă și ghimbirul ras.
Punem la fiert pentru 15 minute în oala de presiune sau 30 minute într-o oală normală.
Când este gata, se pasează, se condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Servim cu lapte de cocos deasupra.
Ornăm cu semințe de dovleac prăjite și frunze de ceapă verde.
Poftă bună!
Ador supele crema!
RăspundețiȘtergerecand am mancat prima data, am fost sceptica, imi place la nebunie :)
RăspundețiȘtergereO mananci din priviri!
RăspundețiȘtergereStrajnica combinatie!
RăspundețiȘtergere