Ingrediente pentru Conopidă rumenită la cuptor
1 conopidă mare de aprox 1 kg
sare
1 linguriță măghiran uscat
1 lingură oțet balsamic
3 +1 linguri ulei de măsline
2 linguri muștar iute cu boabe.
Mod de preparare:
Încălzim cuptorul la 200 grade C.
Conopida se taie în bucățele mici.
Tapetăm o tavă cu hârtie pergament.
Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă.
Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar.
Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida.
Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.
Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.
Poftă bună!
Ador conopida!!!!Am preparat-o in toate modurile!
RăspundețiȘtergereOtetul balsamic si mustarul fac minuni!
RăspundețiȘtergereCe buna cred ca a fost...
RăspundețiȘtergere