Întrebarea - Oare se poate? - mi-am pus-o de multe ori...
Până nu încerci, "sigur" că nu se poate :))
Dar totuși de ce în tigaie? - pentru că tigaie, prăjeală ar fi cam pe aceeași lungime de undă.
De ce nu în cuptor? Acolo sigur ies fragezi și gustoși pe deasupra fără pic de grăsime :)
Răspunsul meu a fost că lucrurile interzise sunt cele mai gustoase.
Și uite că până la urmă a ieșit ceva sănătos - o rețetă numai bună la multe diete și pentru cei care se feresc de atâtea prăjeli.
Până nu încerci, "sigur" că nu se poate :))
Dar totuși de ce în tigaie? - pentru că tigaie, prăjeală ar fi cam pe aceeași lungime de undă.
De ce nu în cuptor? Acolo sigur ies fragezi și gustoși pe deasupra fără pic de grăsime :)
Răspunsul meu a fost că lucrurile interzise sunt cele mai gustoase.
Și uite că până la urmă a ieșit ceva sănătos - o rețetă numai bună la multe diete și pentru cei care se feresc de atâtea prăjeli.
Ingrediente pentru Ficăței de pui la tigaie fără ulei
500 g ficăței de pui
sare
piper
o cană lapte
Mod de preparare:
Ficățeii de pui spălați bine în mai multe ape, se lasă la scurs.
Se toarnă laptele într-un castron și introducem ficățeii în castronul cu lapte.
Se dau la rece pentru minim o oră.
Se scot din lapte pe un platou.
Se condimentează cu piper.
Se încinge o tigaie ceramică și se pun ficățeii unii lângă alții.
După 3 minute, se întorc ușor cu o spatulă de lemn.
După alte 3 minute și un pic de fum în bucătărie - pentru că nu am pus capac - ficățeii sunt gata de scos.
Garnitura perfectă șunt roșiile.
Poftă bună!
Te astept la Provocarea Dulce Romanie, din aceasta luna, unde ai trei ingrediente speciale: ciocolata de casa, must si stafide!Sper sa fie si pe gustul tau! http://pemasadinbucatarie.blogspot.ro/2013/09/dulce-romanie-provocarea-lunii.html
RăspundețiȘtergereTot in lapte ii tin si eu si sunt mega-deliciosi!
RăspundețiȘtergereSe poate, normal ca se poate si dietetic:) Eu am o chestie anti cu prajitul in ulei:)
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca sunt mult mai buni asa!