Ingrediente pentru File de pește cu roșii și ceapă verde
8 file de pește - cod, știucă, merluciu
8 fire de ceapă verde
4 roșii potrivite
3 linguri ulei de măsline
100 ml vin alb
sare
piper
Mod de preparare:
Încingem cuptorul la 180 grade C.
Fileurile de pește se condimentează cu sare și piper negru.
Se aranjează peștele într-o tavă - de preferat de yena unsă cu ulei (aprox. 1 lingură).
Ceapa verde se curăță, se spală și se taie mărunt.
Roșiile de spală și se taie felii - eu le-am tăiat în jumătăți, apoi le-am feliat.
Presărăm ceapa tăcată și aranjăm roșiile în tavă deasupra peștelui.
Stropim cu vin alb și restul de ulei de măsline.
Se dă la cuptor pentru 30 minute.
Poftă bună!
La asa bunatati nu puteam lipsi!
RăspundețiȘtergereUn preparat rapid si foarte potrivit pe canicula asta!
RăspundețiȘtergere