luni, 5 august 2013

File de pește cu roșii și ceapă verde

Ingrediente pentru File de pește cu roșii și ceapă verde 

8 file de pește - cod, știucă, merluciu
8 fire de ceapă verde
4 roșii potrivite
3 linguri ulei de măsline
100 ml vin alb
sare
piper

Mod de preparare:

Încingem cuptorul la 180 grade C.
Fileurile de pește se condimentează cu sare și piper negru.
Se aranjează peștele într-o tavă - de preferat de yena unsă cu ulei (aprox. 1 lingură).
Ceapa verde se curăță, se spală și se taie mărunt.
Roșiile de spală și se taie felii - eu le-am tăiat în jumătăți, apoi le-am feliat.
Presărăm ceapa tăcată și aranjăm roșiile în tavă deasupra peștelui.
Stropim cu vin alb și restul de ulei de măsline. 
Se dă la cuptor pentru 30 minute.

Poftă bună!

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...