joi, 21 iulie 2011

Ciuperci umplute cu legume la cuptor




Ingrediente pentru Ciuperci umplute cu legume la cuptor


1 kg ciuperci cu palaria mare,
1/2 dovlecel mic,
1/2 ardei gras,
1 rosii tari,
3 catei de usturoi,
1 legatura patrunjel,
sare,
piper.

Mod de preparare:

Ciupercile se curata de pielita, se taie piciorusele si se spala bine in mai multe ape.
Palariile ciupercilor se pun la scurs, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt, la fel si ardeiul gras.  
Dovlecelul se curata de coaja si se toaca marunt.
Se indeparteaza cotorul si partea zemoasa de la rosie , apoi se toaca marunt.
Amestecam piciorusele ciupercilor cu ardeiul gras, dovlecelul, rosia, usturoiul pisat si jumatate de legatura de patrunjel tocata marunt.
Restul de patrunjel se pastreaza pentru ornat.
Condimentam compozitia cu sare si piper si umplem ciupercutele.
Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...