marți, 15 februarie 2011

Supa din rasol de vita


Ingrediente pentru Supa din rasol de vita

  • 1 kg rasol de vita,
  • 2  buc morcov,
  • 2 buc ceapa,
  • 1 buc ardei gras rosu,
  • 2 oua,
  • 14 lingurite gris,
  • 2 lingurite ulei,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu ~ 3 litri apa.
Se inlatura spuma.
Intre timp se curata morcovul si se taie cubulete, ceapa si ardeiul se toaca marunt.
Se lasa la fiert pentru minim 30 minute.
Cand carnea a fiert, se scoate sa avem loc pentru galuste.

Se separa albusele de galbenusuri.
Se bate albusul foarte bine, se adauga cate un galbenus, batand in continuare.
Se adauga sare, 2 lingurite ulei si 14 lingurite gris (7 lingurite de gris la un ou).
Se pune din compozitie cu o lingurita, in supa care fierbe in clocote.
Se reduce un pic focul.
Dupa ce se pun toate galustile (din 2 oua ies ~ 20 galuste), se pune un capac.
Din cand in cand (cand fierbe in clocote) se pune cate putina apa rece.
La sfarsit se adauga  bucatile de rasol de vita si patrunjelul tocat.

Bon appetit!

Un comentariu:

  1. Why viewеrs stіll usе to read nеws papers when in this technоlogіcal wοrld
    all is аvаilable on web?

    my web site ... schmuck fotografie studio

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...