marți, 6 iulie 2010

Sufleu de spanac cu cartofi


Ingrediente pentru Sufleu de spanac cu cartofi

  • 450 g spanac (congelat),
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 5 oua,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert in coaja.
Spanacul se decongeleaza.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Ciupercile se spala si se taie in doua.

Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei.
Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.

Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.

Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.

Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac.
Amestecam usor spanacul cu cartofii.
Condimentam cu sare si piper.
Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

Servim fierbinte.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...