duminică, 30 mai 2010

Cotlet de porc cu mustar de Dijon


Ingrediente pentru Cotlet de porc cu mustar de Dijon

  • 4 cotlete de porc,
  • 1 lingura mustar de Dijon,
  • 2 linguri zahar brun,
  • 2 linguri rozmarin,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 2 cartofi mari,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Cotletele de porc se condimenteaza cu sare si piper.
Se ung cu mustarul de Dijon si presaram peste ele o lingura cu rozmarin si zaharul brun.
Cartofii se taie felii.

Intr-o tava unsa cu ulei aranjam cartofii pe care ii stropim cu ulei de masline,
Ii condimentam cu sare si piper si presaram o lingura de rozmarin.
Se dau la cuptor pentru 20 minute, dupa care asezam cotletele de porc si mai dam la cuptor pentru ~ 40 minute.
La jumatatea timpului (dupa 20 minute) intoarcem cotletele de porc.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...