Ingrediente pentru Cotlet de porc cu mustar de Dijon
- 4 cotlete de porc,
- 1 lingura mustar de Dijon,
- 2 linguri zahar brun,
- 2 linguri rozmarin,
- 4 linguri ulei de masline,
- 2 cartofi mari,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Cotletele de porc se condimenteaza cu sare si piper.
Se ung cu mustarul de Dijon si presaram peste ele o lingura cu rozmarin si zaharul brun.
Cartofii se taie felii.
Intr-o tava unsa cu ulei aranjam cartofii pe care ii stropim cu ulei de masline,
Ii condimentam cu sare si piper si presaram o lingura de rozmarin.
Se dau la cuptor pentru 20 minute, dupa care asezam cotletele de porc si mai dam la cuptor pentru ~ 40 minute.
La jumatatea timpului (dupa 20 minute) intoarcem cotletele de porc.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu