marți, 29 mai 2012

Fursecuri cu banane și nucă de cocos



Ingrediente:


2 banane mari foarte copte,
2 ouă,
3+1 linguri ulei,
500 g făină,
10 g praf de copt,
75 g nucă de cocos,
150 g zahăr tos,
o linguriță esență de vanilie,
un praf de sare.


Mod de preparare:


Cernem făina cu praful de copt într-un castron.
Bananele se pasează în alt castron.
Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare.
Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos.
Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.
Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii.
Biluțele se pot presa ușor.
Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.
Se servesc după ce s-au răcit.
 
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...