marți, 15 mai 2012

Friptură de pui



Ingrediente:


4 pulpe de pui,
1 cană vin roșu,
1 cană apă,
2 linguri ulei de măsline,
4 fire de ceapă verde,
sare,
piper.


Servire:
varză albă,
oțet balsamic,
ulei de măsline.


Mod de preparare:


Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper.
Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa.
Ceapa verde curățată, spalată și tăiată in bucăți de aprox. 10 cm se pune printre pulpe.
Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu și se dă la cuptor pentru o oră.
După o oră se scoate capacul, se întorc pulpele și se mai dă la cuptor pentru 30 minute să se rumenească bine carnea.
Servim cu garnitura preferată și o salată de varză albă dreasă cu ulei de măsline și oțet balsamic.
Ornăm cu ceapă verde, ridichi sau roșii.
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...