luni, 5 martie 2012

Crenvurști de casă



Ingrediente:


750 g pulpe dezosate de pui,
250 g carne de porc cu slănină,
2 căței de usturoi,
1,5 linguriță semințe coriandru,
1 linguriță semințe muștar,
1,5 linguriță boia dulce,
1 linguriță piper,
1/2 linguriță nucșoară,
1 linguriță măghiran,
2 lingurițe zahăr,
1 linguriță sare,
300 ml apă,
5 m mațe oaie.


Mod de preparare:


Pregătim condimentele.
Pregătim mațele, le spălăm bine în multe ape.
Carnea se spală bine, se curăță de tendoane și se dă de două ori prin mașina de tocat prin sita mică.
Se amestecă bine cu condimentele măcinate și apă rece apoi se frământă bine.
Se lasă 1-2 ore la rece.
Cu compoziția pregătită se umplu mațele, formându-se crenvurști de 12-15 cm.
După ce am terminat de umplut mațele, trebuie fierți în baie de abur pentru 15-20 minute.
După ce s-au răcit fie se păsrează la frigider dacă se consumă imediat în câteva zile, fie se pot pune la congelator.
Se servesc fierți sau prăjiți cu muștar.
Poftă bună!

2 comentarii:

  1. Hi, Neat poѕt. Theгe is an іssue
    with your wеbѕіte in internet explоrer, may сhecκ thіs?

    IE still is the market leadеr аnd a good element of оther pеople will pаss over your fantaѕtiс wrіtіng due to this problem.


    my webpage - fotografie studio schmuck Geräte

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...