luni, 21 noiembrie 2011

Păstrăv la cuptor


Ingrediente pentru Păstrăv la cuptor


4 păstrăvi,
250 g ciuperci,
1-2 legături de ceapă verde,
1 linguriță boia,
2-3 linguri ulei,
sare,
piper,
pătrunjel verde,
lămâie.

Mod de preparare:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.

Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.


Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 


Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stopesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.


La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.

Poftă bună!

Un comentariu:

  1. Thank you for another informаtive blοg.
    Where elѕe mаy just I am getting that type of іnfоrmation wrіtten
    іn such a peгfeсt waу? I havе a ρrοject thаt I'm just now running on, and I've been on the
    glancе out for such іnformation.

    My web blog - produkt fotografie studio schmuck

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...