joi, 13 ianuarie 2011

Pui cu ananas



Ingrediente pentru Pui cu ananas

  • 500 g piept pui,
  • sare,
  • 2 linguri faina, 
  • 4 linguri ulei,
  • 1 cutie compot de ananas, 
  • 3 linguri sos de soia,
  • 2 linguri bulion,
  • 1 lingurita praf chilli,
  • 1 lingurita ghimbir ras,
  • 1 lingurita praf de usturoi.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cubulete.
Eu am avut pui de tara (si l-am fiert un pic inainte sa nu am surpriza sa fie prea tare carnea).
Bucatelele de pui se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe toate partile.
Se scoate puiul si se tine la cald.
In uleiul din tigaie adaugam ananasul taiat cubulețe  si dupa vreo 5 minute adaugam si zeama de la compot.
Adaugam cele 3 linguri de sos soia, bulionul, praful de usturoi, boiaua si ghimbirul ras.
Adaugam apoi puiul in tigaie si mai lasam cateva minute sa-si ia puiul toate aromele.

Servim fierbinte.
Daca doriti si o garnitura, orezul fiert merge de minune.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...