luni, 1 noiembrie 2010

Ragu de pui


Ingrediente pentru Ragu de pui

500 g piept de pui,
2 buc ceapa,
3 buc morcov,
400 g broccoli,
50 ml ulei,
1 buc lamaie,
2 linguri amidon alimentar (sau faina),
3 linguri cu smantana (cu varf),
o conserva mica cu porumb dulce,
2-3 lingurite cu boia (de preferat iute),
sare,
piper.

Mod de preparare:

Pipetul de pui se dezoseaza si se indeparteaza pielita, dupa care se taie bucatele.
Se condimenteaza cu sare, piper si boia.
Se pune la prajit in ulei incins.
Ceapa se taie fideluta, morcovul se taie rondele, broccoli se desface buchetele mici.
Ceapa se caleste pana se inmoaie, apoi se adauga morcovul, porumbul si broccoli.
Se pune apa cat sa se acopere tot si se lasa la foc potrivit 15 minute.
Cand carnea este prajita se adauga si ea peste legume.
Amestecam amidonul cu zeama de la o lamaie si putina apa si se adauga si el peste legume.
Se adauga si smantana (amestecata cu o lingurita de faina, in felul acesta nu mai avem stresul ca se taie smantana).
Condimentam cu sare si piper.

Bon Appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...